Firmaprofil

firmaprofil-header

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris og den aftalte tid.

For vores medarbejdere har det en stor betydning, at deres projekt bliver afviklet med stor ekspertise inden for service og kvalitetsstyring - altid til din tilfredshed.

Vores erfaringer og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder en optimal løsning til dit behov.

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

firmaprofil-bottom-img

Vi giver gerne et tilbud fra starten, for vi er bevidste om den usikkerhed, der kan være ved byggerier.

Vi ser samarbejdet og kommunikationen med kunden, som afgørende for et godt resultat og dermed for kvalitet hele vejen igennem forløbet.

Ring på telefon 36 47 47 18 eller skriv til os og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os

Vores historie

Firmaet blev oprindeligt startet af Erik A. Madsen i 1971.

Dengang var der både tømrer-,murer,-og vvs-afdelinger. I 1986 blev Erik Madsen's søn Kurt Madsen ansat som ung ingeniør og aut. kloakmester, og i 1990 trådte Erik ud og Kurt overtog den daglige ledelse.

Samtidig valgte Kurt, at firmaets primære opgaver fremover skulle være med beton-, kloak- og jordarbejder. Alle medarbejdere er veluddannede med manges års erfaring og der bliver løbende fulgt op på uddannelsen gennem relevante kurser.

dbyggeri-img

Vi er medlem af Dansk Byggeri, din garanti for godt håndværk.